Exposanten
inlog exposant
NL EN

Standhoudersvergadering 12 april

Traditiegetrouw houdt HolaPress Communicatie na afloop van iedere editie en vooruitlopend op de nieuwe editie een gecombineerde standhoudersvergadering en informatiebijeenkomst. Tussen de 20ste en 21ste editie vindt deze plaats in kasteel Maurick in Vught. De bijeenkomst begint om 10.00 uur, terwijl vanaf 9.30 uur in dezelfde ruimte koffie wordt geschonken.

Deze bijeenkomst begint met een evaluatie van de afgelopen editie om daarna vooruit te blikken naar de komende editie. Hoewel er pas een voorlopige agenda is vastgesteld, leert de ervaring, dat daar niet veel vanaf geweken wordt. Na afloop is er oor de aanwezigen naast koffie/thee de gelegenheid om de eigen beursmanager te ontmoeten, een afspraak te maken of een optie te nemen op een geschikte standplaats.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Wacht dan niet te lang met uzelf aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen voor de bijeenkomst is beperkt. U voorkomt daarmee dat de organisatie u verzoekt om naar een later geplande bijeenkomst te komen.


Voorlopige agenda standhouders/informatiebijeenkomst 12 april, 10.00 uur, kasteel Maurick (Vught)
- Welkom
- Evaluatie 2018, met onder meer Bezoekersprofiel
- Beleid standbouw
- Sectorale communicatie-ondersteuning na inschrijving
- Evenement Facilitair 2018, trends en toekomst
-
Bezoekerswerving editie 2019
- Rondvraag