13, 14 en 15 januari 2016 • Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch

Vakbeurs facilitair & Gebouwbeheer

WELKOM

Editie 2016 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch.

Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt u allereerst een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

Dit jaar organiseert de vakbeurs voor het eerst 20 themadagen. Deze themadagen staan in het teken van kennis- en informatieoverdracht. Daarnaast worden er verschillende themaroutes samengesteld, zodat u veel doelgerichter op zoek kunt gaan naar de standhouders die voor u de juiste informatie hebben. Meer over deze themadagen leest u hier.

Vanaf november 2015 zal wekelijks de bezoekersnieuwsbrief over de vakbeurs verschijnen. Hierin krijgt u al een voorproefje van de activiteiten en nieuwtjes van standhouders, de noviteiten die strijden om de FGNoviteitenprijs 2016 en de verdere ontwikkelingen van de vakbeurs. Houd de bezoekersnieuwsbrieven daarom goed in de gaten.

Wilt u weten welke organisaties zich allemaal presenteren op editie 2016? Bekijk dan de voorlopige standhouderslijst.

Voor een impressie van en een terugblik op editie 2015 van Facilitair kunt u hier terecht.

Vergeet u niet te registreren voor een gratis bezoek aan de vakbeurs!